Loading...
Domača Stran 2019-02-02T21:51:53+00:00

DOBRODOŠLI V TRGOVINO LINIKA

Če iščete naravne, ekološke ter hkrati modne izdelke za vaš dom, ste prišli na pravo mesto!

Nudimo vam raznolik laneni tekstil, ki lahko prinaša praznično vzdušje v vaše dnevne sobe ali kuhinje. Z našimi lanenimi izdelki boste zelo zadovoljni, saj bodo dolga leta ohranjali svoj kakovosten videz.

Preberi več…

POSTELJNINA

Ste že kdaj spali v posteljnini iz 100 % lanu? Vam mi ponujamo to priložnost.

To laneno perilo je odlična izbira za ljudi, ki skrbijo za svoje zdravje in za zdravje ljudi okrog sebe.. Z laneno posteljnino boste vedno zadovoljni, saj bo ohranila prvotni videz.. Velja za najbolj ekološko in higienično perilo, ne kopiči statične elektrike, ki se je na telesu nabrala med dnevom. Ta tkanina vas v vročini hladi in vas segreje pozimi ter daje občutek povezanosti z naravo.

NAKUPUJTE ZDAJ

DOMAČI DEKOR

Privoščite si lanene izdelke, okrožite se z njimi doma in Vam ne bo žal za svojo odločitev.

Laneni tekstil je visoko kakovosten. Predstavljeni izdelki se bodo zlili z vsakim interierjem in bodo s svojo lepoto dolgo krasili vaš dom. Tekstil iz lanu odbija prah, se težje umaže, zmanjšuje statično elektriko.

NAKUPUJTE ZDAJ

KOPALNIŠKE BRISAČE

Priskrbite si lanene izdelke, ki bodo ustvarili toplo in prijetno ozračje v vašem domu.

Prepričani smo, da vam bo naša kuhinjska brisaca všeč, tako glede praktičnosti kot tudi ugodja. Poleg tega so lanena brisaca tudi izredno trpežna (2- do 3-krat bolj kot bombaž)
zelo hitro sprejmejo in oddajo vlago, se težko umažejo in se enostavno perejo.

NAKUPUJTE ZDAJ

NAMIZNO PERILO

Odločitve za laneni namizni prt ne boste nikoli obžalovali.

Izdelki iz lanu namreč odlično izgledajo, se idealno uležejo na mize in se enostavno perejo. Laneni prti ter prtički dajejo videz elegance, resnosti in razkošja hkrati. Z našimi lanenimi izdelki boste zelo zadovoljni, saj bodo dolga leta ohranjali svoj kakovosten videz. Nudimo vam raznolik laneni tekstil, ki lahko prinaša praznično vzdušje v vaše dnevne sobe ali kuhinje.

NAKUPUJTE ZDAJ
IZBRANI IZDELKI

Predstavljene izdelki, ki jih je izbral naš glavni oblikovalec